Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fém 3D nyomtatás a METHOD-dal

Fém 3D nyomtatás a METHOD-dal Az új LABS Gen 2 extruderrel elérhetővé vált a fém 3D nyomtatás a MakerBot METHOD 3D nyomtatókon.

MakerBot METHOD

LABS GEN 2

Alapanyag

Ipari 3d nyomtató, asztali hozzáféréssel

Kísérleti nyomtatófej

BASF Ultrafuse 316L | Rozsdamentes acél

Fémeket, polimereket és kompozitokat nyomtathat egy gépen, kihasználva az asztali 3D nyomtatón elérhető legfejlettebb funkciókat

A LABS GEN 2 kísérleti extruder lehetővé teszi az edzett acél alkatrészeknek köszönhetően, hogy hosszabb ideig nyomtasson koptatóbb  kompozitokat és fémeket.

A BASF Ultrafuse 316L rozsdamentes acél alkatrészek ötvözik a következő szintű szilárdságot, merevséget és tartósságot, amely a végfelhasználói alkatrészekhez és gyártási eszközökhöz szükséges.

 

 

A fém 3d nyomtatási folyamat

 

Nyomtatás

Indítsa el nyomtatását bárhonnan a MakerBot CloudPrint segítségével a LABS GEN 2 extruderrel és a BASF Ultrafuse 316L anyaggal felszerelt személyes vagy csapat által megosztott METHOD 3D nyomtatóján

60°C-os fűtött keringtetett kamra biztosítja a maximális alkatrész sűrűséget

A "zöld" alkatrész beküldése

Miután elkészült a „zöld” alkatrész, küldje el szinterelési szolgáltatójának, ahol az alkatrészeket magas hőfokon, tiszta hidrogén atmoszférában szinterelik, így tiszta 316L rozsdamentes acél keletkezik.

Az 1380°C-on végzett szinterelés miatt, az alaktrészek 550°C-ig hőállóak lesznek.

Tömör fém alkatrész

A szilárd acél alkatrészt akár 5 nap alatt is megkapja - akár az idő felét és a költség ötödét megspórolhatja egy tipikus 3D nyomtatási szolgáltató költségeihez képest. Szükség szerint telepítse az alkatrészt, vagy építse be más nyomtatott kompozitokkal és polimerekkel a dinamikusabb alkatrész összeállítás érdekében.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: METHOD X METHOD

Keresés

Árukereső.hu Árukereső.hu