Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

Társaságunk, a VARINEX Zrt. 25 éve áll Partnerei rendelkezésére a digitális gyártást támogató eszközök és szolgáltatások, a prototípus gyártás és 3D nyomtatás területein. Ezen hosszú idő alatt több alkalommal váltottunk, fejlesztettünk, új technológiákat, termékeket és szolgáltatásokat vontunk be portfóliónkba, vagy éppen új névvel, arculattal jelentünk meg válaszul a kor kihívásaira.

A VARINEX Informatikai Zrt. hosszú távú stratégiájával összhangban a mérnöki tervezést és gyártást támogató szoftverekkel, szolgáltatásokkal – elsősorban Autodesk szoftverekre épülő – tevékenységét a VARINEX Informatikai Zrt. által alapított új társaságban folytatja.

A cseh piacvezető vállalat a CAD Studio S.r.o. a 2020. január 2-án a Varinex CAD- és GIS-szolgáltatásainak átvételével bővítette nemzetközi tevékenységét, létrehozva a közép-európai régió legnagyobb cégét a CAD-, CAM-, GIS- és BIM-megoldások területén. Az új társaság a tapasztalt Varinex-csapatra építve Varinex-CADStudio Kft. néven továbbra is a hazai CAD-, CAM-, GIS- és BIM területekre fókuszál, immár egy nemzetközi vállalat részeként.

A VARINEX Zrt. 3D nyomtatási üzletága a magyarországi 3D nyomtatási piacra fókuszál, és az eredeti vállalat, a VARINEX Zrt. keretében működik tovább.

25 év alatt sok minden megváltozott, de értékeink a régiek: üzleti filozófiánkra, szakembereinkre, tapasztalatunkra, hosszú távú megbízhatóságunkra továbbra is számíthat. Jó böngészést kíván Önnek a VARINEX Zrt. csapata!

Keresés

Árukereső.hu Árukereső.hu